Huis renoveren

Ik heb samen met mijn vriendin een huis gekocht maar dit huis was al redelijk oud. Via mijn ouders zijn we door verwezen naar Verbouwaanvraag.nl om ons huis te renoveren.  We hadden meteen goed gevoel hierbij en hebben ze ingehuurd.

logo (1)

Het heeft even geduurd maar het huis is nu helemaal af. Er is een heel nieuw stukadoor werk aangelegd en heel de boven verdieping is gerenoveerd. Alles is netjes afgehandeld en we zijn zeer tevreden. Samen met de aannemer hebben we een prijs afgesproken en daarvoor gingen we het huis renoveren

In het begin was het even lastig om alle kabels en pijpleidingen te leggen maar het resultaat mag er dan ook wel zijn ook. In iedere kamer hebben we naast het stopcontact een internet aansluiting dus we hebben overal kabel voor bijv. de computer, TV en de Playstation4. Ook hebben we de badkamer vergoot. Ook hebben we boven een muur er uit gesloopt om zo onze slaap kamer groter te maken.

Het team dat het huis heeft gerenoveerd was super aardig en gespecialiseerd. Alles is met perfectie afgehandeld. Het team was erg transparant in wat ze deden dit was fijn want hierdoor kom je niet tegen onverwachte verassingen te staan. Ook dachten ze goed mee als ergens een oplossing voor moest worden bedacht. En waren niet te beroerd om iets langer door te gaan als dit nodig was.

Nu alleen nog de meubels in het huis zetten en dan kunnen we er in gaan wonen. Mijn vriendin en ik zijn echt super tevreden over Verbouwaanvraag.nl en raden ze zeer zeker aan. We zijn goed geholpen en het team was super aardig echt top.

Follow me!