Met een laag budget kun je beter tweedehands leasen

tweedehands leasenNu de zomer weer bijna begint betekent dit vaak mijn uitgaven ook hoger worden. Vooral omdat ik in deze periode nog meer ga shoppen op zoek naar high tech spullen. Echter zal hier de aankomende maand niks van komen. Dit omdat mijn auto niet door de APK keuring is gekomen. Hierdoor ben ik dus verplicht een nieuwe auto te kopen. Omdat ik hier momenteel niet het geld voor heb, moet ik dus zoeken naar een oplossing.

Zo attendeerde een vriend mij laatst op de volgende site genaamd finalease.nl. Hier heb je dus de mogelijkheid om een auto private te leasen. Dit is dus ideaal voor mij, vandaar dat ik hun website toen ook direct bezocht had. Ik was dan ook helemaal verrast toen ik zag dat je hier ook tweedehands leasen kunt. Hierdoor ben ik dus nog minder kwijt en heb ik wel een auto. 

finalease

Direct bij hun langs gegaan

auto's Omdat ik alles zo snel mogelijk geregeld wilde hebben was ik direct langs gegaan bij hun locatie Stadskanaal. Hier werd ik zeer vriendelijk geholpen en kon ik merken dat zij persoonlijke service hoog ik het vaandel hebben staan. Samen met een medewerkers daar had ik ook direct een contract opgesteld. Hierin werd alles duidelijk stap-voor-stap uitgelegd. Omdat ik dus nog niet bekend was met het concept tweedehands leasen werd ik hierin goed ondersteund.

Zo kreeg ik ook de mogelijkheid een testrit te maken met de auto waarvan ik dacht dat die de beste was. Toen dit vervolgens allemaal naar wens was, kon ik de auto gelijk mee naar huis nemen. Wat mij betreft is Finalease dan ook zeker een aanrader.

Follow me!

Previous article

Ongeluk met de motor

Next article

Huis renoveren