Koop je naaimachine bij Habraken

Als je een naaimachine wilt aanschaffen die je voor professionele klussen wilt gebruiken kun je het beste eerst eens goed op internet kijken wat er allemaal te koop is. Afhankelijk van wat voor klussen je ermee wilt gaan doe, kies je het apparaat dat voor jou het meest geschikt is.

Merken naaimachines

Habraken verkoopt naaimachines van verschillende merken en is exclusief importeur binnen de Benelux van het Duitse merk Durkopp, maar je kunt er ook terecht voor merken als Pfaff en Pegasus. Ook hebben zij een eigen merk naaimachine in het assortiment: HM.

Aanpassingen en reparaties

De verschillende naaimachines kennen diverse toepassingen en als het standaardmodel net niet helemaal geschikt is voor het doel waar jij het voor wilt gebruiken zijn specifieke aanpassingen vaak ook mogelijk. Hiervoor hebben zij een eigen dienst die maatwerk kan leveren aan de klanten. Behalve deze dienst biedt Habraken ook veel reserveonderdelen aan, waardoor de technische afdeling je machine weer zo goed als nieuw voor je kan maken, mocht er iets aan mankeren. Veel onderdelen zijn standaard op voorraad, dus je hoeft je machine niet lang te missen als er iets aan gerepareerd dient te worden.

Win eerst informatie in bij Habraken Industrial Sewing Applications

Een naaimachine, zeker eentje voor professioneel gebruik, is geen apparaat dat je zomaar even koopt. Je kunt natuurlijk zelf eerst altijd op onderzoek uitgaan op internet, maar het is altijd raadzaam om extra informatie in te winnen bij een bedrijf zoals Habraken Industrial Sewing Applications, dat erin gespecialiseerd is. Zij kunnen je helpen bij de keuze van de juiste machine.

Follow me!